T'ajudo?

👩🏼‍🏫 Termes d´ús

Termes d'ús
Noanil és un projecte personal, on Gihlani Cunill Gil n'és l'autora.

En aquest bloc trobareu les meves experiències viatgeres, així com recomanacions a fer per la zona de l'Alta Ribagorça i voltants , alguna manualitat i altres coses que tingui ganes de compartir. 

Aquest bloc s'ofereix de caràcter gratuït als usuaris. 

Aquest bloc s'ofereix sota la llicència Creative Commons que inclou atribució i ús no-comercial. Per a més informació seguiu aquest link.
Tant el text com les fotografies que conformen cada un dels posts, la capçalera, botons,  logo i altres elements que hi puguin sortir, son propietat de la autora d'aquest bloc.

Les fotografies que s'utilitzen també són propietat de l'autora d'aquest bloc, sempre que no s'especifiqui el contrari.  En cas d'utilitzar les fotografies que no siguin de la meva pròpia col·lecció amb l'etiqueta de llicència de lliure ús,  sempre es nombrarà al legítim autor, mitjançant l'atribució de la seva obra.

El contingut d'aquest bloc és fruït de la meva experiència en el camp dels viatges amb família, i per tant, és sempre una visió personal, que pots o no compartir.  Així mateix et convido que et posis en contacte amb mi si veus algun error o alguna cosa que pugui haver modificat pel pas del temps.

Per un altre costat, en cas de realitzar un post patrocinat, ho especificaré de forma clara al principi del post.

Si vols citar algun dels meus continguts, pots fer-ho, sempre i quan indiquis la font, i proporcionis un link al post original. Per un altre part m'agradaria que m'informessis on parles d'algun dels meus posts i el vindré a visitar amb molt de gust. 

Estaré encantada de col·laborar en iniciatives relacionades amb els viatges en família, per tant si vols que fem alguna cosa interessant, pots contactar amb mi per les vies habituals (xarxes socials) i en especial a través del meu email: gihlani@gmail.com.


El format d'aquest apartat l'he adaptat del bloc http://cuatromaletaslowcost.blogspot.com.es/p/blog-page.html perquè m'he sentit molt identificada amb els seus apartats.Safe Creative #1601270216376 Registrado en Safe Creative

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...