T'ajudo?

👩🏼‍💻🖌📒 DIY

SCRAPBOOKING

Això de no treballar dóna molt temps per buscar a la web i desde que he descobert el món de l'scrapbooking crec que no trigaré gaire en aficionar-me.
Buscant i buscant vaig trobar molt interessant la tècnica de l'embossing i aquí teniu la primera manualitat. Vem fer un collage pel dia del pare i va ser tot un èxit.


WASHI TAPE


Sóc molt novata amb el tema de l'scrapbooking però com he dit abans crec que no trigaré gaire en aficionar-me. Vaig començar per comprar uns quants washi tapes i de moment he anat fent aquestes cosetes:

Felicitació d'aniversari d'una amiga de la meva filla. Simplement vaig fer un muntatge fotogràfic, ho vaig imprimir en paper de fotografia i vaig enganxar-ho en una cartulina i per fer el marc ho vaig enganxar amb washi tape i voilà!
Més cosetes que podeu fer amb washi tape, és un vici, ara que els tinc no paro de pensar que puc redecorar perque quedi més bonic:
- En comptes de llençar les capses de maduixes, les podeu pintar amb pintures infantils i després donar-li un toc de washi tape i queden xulíssimes. La primera que vem fer la faig servir per possar els tovallons. A la meva filla li va encantar pintar-la i a mi redecorar-la amb el washi tape. Aquest és el resultatTeniu una capsa de sabates i la voleu decorar una mica al vostre gust? doncs fàcil. Una mica de washi tape i de seguida canvia de look. Veieu? Això del washi tape és un vici un cop el tens no pots parar de fer cosetes.


QUE FER AMB TOTS ELS NINOS QUE ANEM ACUMULANT DELS NOSTRES FILLS


Doncs se'm va ocurrir de lligar-los tots en una cinta ben bonica que tenia i els vaig anar cosint un a un i amb uns penjadors que tenia els vaig penjar a l'armari en un lateral i trobo que els resultat ha quedat força bé. Que en penseu?ALTRES MANUALITATS 


Fa temps que volia fer un quadre amb Photoshop i no me'n vaig sortir perque hauria de fer algun curs de reciclatge ja que no me'n surto gaire bé. Li ho vaig comentar a la meva germana i me'n va fer un a mà, amb goma eva, uns retuladors i ja està. El resultat li va quedar molt bé. Gràcies germaneta!
Es tracta de posar el nom del nen, l'hora de naixement, el pes al nèixer, la llargada i el dia de naixement. Trobo que és una bona forma de recordar aquestes dades per una persona tant especial com són els nostres fills.

Un arbre senzillet per nadal 


   
per a més info clica aquí: arbre nadal


Postals i calendari de nadal


                        


Per a més info clica aquí: postals


POP CAKES

  

  per a més info clica aquí: pop cakesCap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...