T'ajudo?

2/6/16

Granja Aventura Parkgranja-aventura-park
Vam tenir la sort de d'anar a la Granja d'Aventura Park gràcies a un sorteig a Facebook de Barcelona Colours, per tant els vull donar les gràcies per donar-nos l'oportunitat de donar una gran sorpresa als nens i agraïr també a Granja Aventura Park per fer-nos passar un dia molt divertit (sobretot pels nens).

Es un parc educatiu i d'oci per a nens i adults, aprenen i es diverteixen en mig de la natura. Està només a 25 km de Barcelona i a 2 km de Terrassa.

Un dels objectius és el respecte al medi ambient i és per això que la majoria de les instal.lacions s'han construït amb material reciclat.
granja-aventura-park

També s'intenta optimitzar els recursos naturals (recollida d'aigua de pluja, reciclatge d'escombraries, aprofitament dels excrements d'animals....)

El parc està estructurat en 4 zones: la granja, l'hort, la part d'aventura i la zona de picnic. A part trobareu també un bar i l'aparcament.

Vam arribar cap a les 12h i un cop dins ja és un no parar. Hi havia força gent perquè era el 3º aniversari de Granja Aventura Park i hi havien un munt d'activitats programades per no aturar-se ni un moment.

Les activitats que podeu fer:

- planta el teu primer enciam: Nosaltres encara el tenim a casa, segur que quan creixi el trobarem boníssim!
granja-aventura-park

- pintacares
- cursa de sacs
granja-aventura-park

- cursa d'ous grangers
granja-aventura-park

- photocall granger
granja-aventura-park

- globoflèxia
- circuit d'aventura entre els arbres: aquesta va ser l'activitat preferida pels nens, diria que la van repetir 5 vegades! Hi ha dos circuits, el blau pensat per a menors de 5 anys i el vermell per a nens fins a 12 anys. Tots dos pensats per a potenciar la psicomotricitat i el pensament lògic dels més petits.

granja-aventura-park

- toca-toca: aquesta també els va encantar, això de poder acostar-se als animalons i veure'ls d'aprop és sempre un gran encert!
granja-aventura-park

- circuit de tronc a tronc
 -lianes
granja-aventura-park

- tirolines
- coneix als animals d'arreu del món: el petit de la casa encara recorda cada dia que va tocar una boa i una pitó, li va encantar!

granja-aventura-park

- toca-toca i exhibició d'animals exòtics: una altra activitat carregada de noves sensacions per als més petits
granja-aventura-park

També vull remarcar la simpatia dels treballadors de la Granja. Tots són molt amables i amb un gran somriure, cosa que cal agraïr perquè crec que és important i et fa sentir molt més a gust, es nota que els agrada el que fan.


Doncs això és tot. Si un dia teniu ganes de fer una activitat diferent, passeu per la Granja Aventura Park, diversió assegurada

Nota: si aneu un dia de calor recordeu de portar crema solar i gorra


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...