T'ajudo?

25/5/16

Wifi a tot arreu / Internet around the world


wifi-internet-abroad-No tinc costum de  parlar de productes en concret, però aquest cop us vull recomanar perquè trobo interessant que el conegueu.

Quantes vegades heu anat a un hotel, camping o similar i només trobeu wifi a la recepció o a una zona en concret de l'establiment?
Avui en dia ens agrada estar connectats tan si és per motius de feina com per motius d'oci i personals.

Alldayinternet ens ofereix la solució:
PAS 1. Reserva Online

Fes la teva reserva online el més aviat possible per assegurar-te internet wifi 24h en un o diferents païssos als que viatgis.

PAS. Enviament.

Depenent del teu destí, t'enviaran el router wifi portàtil a casa teva abans de la teva sortida o bé al primer hotel del teu viatge.


PAS 3. Disfruta!

Simplement encen el router i connecta fins a  8 dispositius a la wifi portàtil. Fàcil, ràpid i efectiu.

PAS 4. Devolució.

Depenent del teu lloc de residència i viatge has de tornar el router per correu postal o bé t'envien a casa un missatger.
Jo encara no l'he probat però quan puguem fer un viatge (espero que ben aviat) estic segura que contractaré Alldayinternet.

Podeu comprobar quan us sortiria aquí:


Sabies que gràcies a AlldayInternet podràs compartir en xarxes socials les millors fotografies dels teus viatges, comunicar-te amb els teus via whatsapp o skype, i utilitzar tots els recursos disponibles online com Google Maps o les millors apps turístiques sense sobrecostos en la teva propera factura?

No oblideu desconnectar les dades 3G/4G dels vostres dispositius per evitar així les temudes despeses d'itinerancia, que més d'un s'ha endut una desagradable sorpresa al rebre la factura.

M'agradaria saber la vostra opinió, que en penseu?Nota: Els enllaços que he posat són links d'afiliats. Això vol dir que si decideixes comprar el producte jo m'enduc una comissió sense cap cost adicional per a tu.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...