T'ajudo?

9/3/16

🌁 👶🏼 València amb nens

Hi vam anar en ple me d'agost (2011) i ho recordo amb molta calor. Nosaltres som del Pirineu i suposo que per això vam notar més el contrast.


Vam visitar el que deu visitar tothom: la Ciutat de les Arts, l'Oceanogràfic, el parc Gulliver, el Bioparc però us en faig 5 cèntims per a que veieu que és un destí molt recomanable per fer amb nens. Ja veureu. Seguiu llegint.

Primera visita, Ciutat de les Arts: el lloc és fantàstic per fer fotos ben xules i als nens els encantarà passejar per tant llocs rodejats d'aigua.valencia-niños-nens-kids
valencia-niños-nens-kids


valencia-niños-nens-kids


Un cop aquí no podeu deixar de veure l'Oceanogràfic, als nens els encantarà.

valencia-niños-nens-kids

valencia-niños-nens-kidsvalencia-niños-nens-kids


Una altra de les visites obligades és el Bioparc: un parc zoològic en el qual les barreres són gairabé invisibles i els animals sembla que estiguin a tocar. 

Trobem tot tipus d'animals: Cocodrils, tigres, goril·les... Al costat trobareu un parc, el Parc de Capçalera amb un enorme jardí per a que els nens puguin jugar.
valencia-niños-nens-kidsvalencia-niños-nens-kids

I una de les visites estrella per als nens és el Parc Gulliver. Un enorme gegant format de rampes, tobogans i escales on els nens i no tant nens passaran una bona estona deixant-se lliscar una i altre vegada. Diversió garantida. El parc el trobareu als Jardins del Turia, seguint l'antic llit del riu Turia.

valencia-niños-nens-kids
  • Hi ha lavabos dins del parc i màquines de beguda fora.
  • Horari del Parc Gulliver: De 10 a 20h, excepte juliol i agost de 10 a 21h.

Ara li toca el torn a les platges. Aquesta és la meva impressió, però recordo la platja de Malvarrosa una mica insegura. No ens va agradar el tipus de gent que hi havia i no hi vam estar gaire a gust. Suposo que vam tenir mala sort.
El que si que ens va encantar va ser l'Albufera i en concret nosaltres vam estar a la platja El Saler. Vam dinar al restaurant Cañas y Barro. Vam demanar un Arròs a Banda. Bé, no soc experta en paelles i similars però tampoc la recordo com la millor paella que m'he menjat. El lloc és agradable, això és tot.valencia-niños-nens-kids

valencia-niños-nens-kids

 El que si que heu de fer, si o si, és esperar a la posta de sol a l'Albufera. Si mireu les fotos, i no sóc fotógrafa professional, ja veureu el perquè. 

valencia-niños-nens-kids

valencia-niños-nens-kids

valencia-niños-nens-kids


I per acabar, faltava per veure el centre històric de València. Està bé perdre's per dins i anar descobrint racons. Com a indispensables seria veure les Torres de Quart. Són d'estil gòtic i antigament havien servit com a torres de defensa i posteriorment com a presó de dones. 

valencia-niños-nens-kids

Després vam donar una volta pel mercat. 


valencia-niños-nens-kids


I això és la nostra experiència de València. Crec que és un bon destí per anar amb nens per la varietat d'activitats que hi ha per fer. I de tornada vam fer una paradeta a Peñíscola per estirar les cames perquè ja se sap que amb nens és el que toca.

valencia-niños-nens-kids

valencia-niños-nens-kids


Si voleu saber la nostra segona experiència en terres Valencianes feu clic aquíNecesites reservar allotjament per anar a València? Mira els preus aquí:
Si estàs per la zona pots fer una ullada aquíCap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...