T'ajudo?

1/2/16

Llanos del Hospital amb nens


A menys d'un hora teniu aquesta maravella de lloc on no ens cansem mai d'anar-hi, tant a l'estiu com a l'hivern. Sempre quedes fascinat del paisatge.Aneu direcció Benasque y deseguida trobareu les indicacions per arribar a Los Llanos del Hospital.
Si el parking és ple, haureu de deixar el cotxe al parquing de més avall, per tant, us recomano anar-hi ben aviat per no trobar-se amb aquest problema. Si tens reserva al restaurant o l'hotel o de vegades si veuen que vas amb nens et deixen pujar fins a dalt.

Si hi aneu a l'hivern, teniu la neu asegurada, ja que es troba a 1750 m d'alçada.Un cop allà, teniu moltes opcions, llogar raquetes de neu, llogar esquis per fer esquí nòrdic. Nosaltres aquesta vegada vam portar el trineu de casa i vam fer un ninot de neu i els nens encantats.aquest ja el vam trobar fet

aquest el vam fer nosaltres


Hi ha molts jocs per fer a la neu a part de trineu i ninots de neu. També podeu dibuixar papallones a la neu:
I quan ja esteu cansats de neu, podeu anar a prendre alguna cosa allà mateix. El restaurant i l'hotel són molt acollidors amb tot de peces de fusta tallades que fa que no deixis de buscar formes i figures mentres hi ets a dins. Als nens els encanta.Si voleu també hi ha un restaurant amb menú del dia. Les trones m'encanten!I si esteu amb ganes de fer exercici, podeu llogar unes raquetes de neu i fer una petita excursió i els petits amb trineu
amb raquetes de neu per la pista


els més petits amb trineu

I si hi aneu a l'estiu, el paisatge canvia completament. Recomano anar-hi a totes les estacions perquè cada una té el seu encant:El parc infantil ens encanta i als nens encara més, sobretot la caseta!I això és tot, que us animeu a anar-hi?
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...