T'ajudo?

15/5/15

🏕 Camping Stel Roda de Barà

Aprofitant el Pont de Maig vam decidir estrenar la tenda remolc que vam comprar a Caravaning City, lloc on us recomano que aneu perquè ens han tractat molt bé abans i després de la compra.

preparats per marxar

arribant al camping
 El camping és molt fàcil de trobar, tot just després de passar l'Arc de Barà venint de Barcelona a l'esquerra.

Ens atenen molt bé i triem una parcel.la amb molta ombra. Muntem la tenda per primera vegada i no ens va tant malament, això si, no posem l'avance perquè no estem pocs dies i no ens volem liar gaire. A la propera ja el probarem.I per sopar barbacoa!T'agradaria comprar aquesta barbacoa? Nosaltres n'estem molt contents perquè és molt manejable i còmoda de traslladar d'un lloc a un altre. Si us la compreu també us recomano la "xemeneia", aparell molt pràctic per encendre el carbó molt ràpidament i no emportar-se sorpreses desagradables. Seràs tot un expert/a en barbacoes si us compreu les dues peces. Pots mirar el preu aquí:

El primer dia decidim quedar-nos al camping i disfrutar de la fantàstica piscina infantil on els nens no volien sortir de l'aigua i això que encara estaba bastant freda!


Al dia següent era el dia de la mare. Vam anar a fer el passeig que hi ha des de el camping mateix (camí de ronda) i arribes al Roc de Sant Gaietà, lloc molt recomanable i pintoresc. Com que era el dia de la mare vam dinar al restaurant Cal Sisquet, una mica car però amb unes fantàstiques vistes i fa que el dinar no sembli tant car.

Al dia següent també vam fer camping i parc infantil.Per la tarda animació del càmping on la princesa de la casa va passar-s'ho molt bé amb la mini-disco i les mascotes del camping, el Lets i la Estela.I per la nit passeig pel camí de ronda amb vistes fantàstiques


I això és tot de la sortida del pont de maig 2015. Càmping recomanable i zona de Roda de Barà també


Adeu i fins la propera!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...